חדשות מסעדות

מדור חדשות ממסעדות: מבצעים במסעדות, תפריטי מסעדות, טעמים חדשים, המלצות קונדיטוריות, דילים משפחתיים במסעדות, מבצעי ארומה קפה, הנחות במסעדות, ארוחות בוקר מומלצות במסעדות, מנות חדשות, תפריט חדש, מבצעים חמים וקופונים למסעדות ועוד - ערוץ "חדשות ממסעדות" אתר מסעדות 2eat.


מבצעים במסעדות

פסטיבל "ימים של קולנוע" תאריך nodate

"ימים של קולנוע" פסטיבל הסרטים הדוקומנטריים הבינלאומי בנימינה-גבעת עדה יתקיים זו השנה השלישית על פני 3 ימים, בין התאריכים 23-25.7.19 ויוקדש השנה גם לעולמות האוכל והסצנה הקולינארית ברחבי העולם.


"ימים של קולנוע", פסטיבל סרטים המציג סרטים דוקומנטריים מישראל וממדינות העולם, יתקיים זו השנה השלישית בלב המושבות בנימינה וגבעת עדה ויציע לאורחיו חגיגה של סרטים, הרצאות , הופעות, סדנאות אומן, שוק אוכל וחגיגת טבע לכל המשפחה בלב בנימינה ובגבעת עדה שבלב בקעת הנדיב.


יומו השלישי של הפסטיבל יוקדש לסרטי אוכל  (יום חמישי 25.7.19) – הכניסה חופשית לכל הפעילויות


16:00 "אוכלים סרטים"- חוויה קולנועית לכל המשפחה בבית התרבות בגבעת עדה עם מומחה הקולנוע של ישראל, יונתן גל, שיציג לקהל את סצינות האוכל הכי טובות של הקולנוע ולבסוף יבחר הקהל את הסצינה הזוכה. מפגש מהנה ומגרה שישלב קטעי קולנוע , שף שיבשל על הבמה וטעימות לכל המשפחה.  


 


17:30 סדנת אומן במתחם הקולנוע ביד לבנים עם צלמת האוכל טל סיון ציפורין. אי שם ב-2013, החליטה טל להתפנק בסמארטפון חדש. זמן לא ארוך לפני כן, פתחה לראשונה חשבון אינסטגרם. כך התעוררה אצלה אהבת הצילום הישנה שבאה לידי מימוש בעיקר בזמן שבישלה. הצילומים שהעלתה באינסטגרם והפידבקים שהם קיבלו, פתחו לה את התיאבון ללמוד צילום באופן מקצועי כך הפכה לצלמת מקצועית ועסוקה בתחום צילום האוכל. טל עובדת כיום עם מגזינים, הוצאות ספרים, מסעדות ויצרני מזון מובילים. טל מייסדת שותפה של קהילת ?צלמות טובות?, קהילה מבוססת פייסבוק עבור צלמות מקצועיות, ויוזמת פרוייקטים וסדנאות לקידום וחיבור בין נשים צלמות. עם סיום הסדנה יוקרן הסרט "פיצה משפחתית", סרט תיעודי ישראלי חכם, העוקב אחרי אשף פיצות שמכניס לעסק שלו את הוריו, לתפקידים שלא ציפו להם ומהר מאוד העסק המשפחתי הופך את חיי המשפחה לסיוט. סרט שאסור להחמיץ!


 


18:00 " רצועת "קולנוע ביתי" המתקיימת כולה בבתים פרטיים באווירה אינטימית ולא מחייבת ובמהלכה יוקרנו הסרטים: "לאכול בגדול" אחת ההצלחות הכי גדולות של הקולנוע התיעודי. אחרי שלמד כי שתי נערות עומדות לתבוע את מקדונלדס על השמנת יתר, החליט ספורלוק לבדוק על גופו את השפעת המזון שמוכרים רונלד-מקדולנד וחבריו. כשהוא נכנס לניסוי שלושה רופאים משבחים אותו על בריאותו אך לאחר חודש עם כל פריטי המזון בתפריט של הרשת הוא מוזהר שהוא עלול לגרום נזק בלתי הפיך לגופו. זוכה פרס הבמאי לסרט הדקומנטרי הטוב ביותר פסטיבל סאנדנס. "ג'ירו חלומות של סושי"- סרט דוקומנטרי על ג'ירו אונו, מאסטר סושי דקדקן בן 85, שמנהל מסעדה במרתף בניין משרדים בטוקיו, בזמן שבנו, יושיקאזו, נכנס לחרדות מהמחשבה שיצטרך ביום מן הימים להכנס לנעליו. "השפית וכוכב המישלן" - המסע המפרך של שפית צעירה אל כוכב המישלן הנכסף: מסעדת "אלכסנדר" בבריסל כבר זכתה בעבר בכוכב מישלן אחד עם השף הקודם, אך כעת מצטרפת למסעדה השפית הצעירה איזבל ארפין שיודעת שרק כוכב מישלן משלה יכול יהיה להציל אותה. סיפור צמיחתה של אישה מוכשרת שמשרה סביבה המון אנרגיות חיוביות, בעולם הגסטרונומי, הגברי והכוחני..


20:00 שוק אוכל –בערב  האחרון של הפסטיבל נקיים שוק שיהיה חגיגה של טעמים וריחות, כמחווה לעסקים הקולינריים של בקעת הנדיב  במתחם יד לבנים, מגוון רחב של עסקי מזון , פאר הקולינריה של הסביבה בערב מטעמים בלתי נשכח שיפגין את העוצמה הקולינרית של בנימינה , גבעת עדה והסביבה. ואת הערב בשעה 21:00 יחתום מופע משותף של הילה אלפרט המארחת את שי צברי "מלח ים". אלפרט וצברי , שני חברים על במה אחת שואלים: כמה מלח? איך צוחק המר? איפה מתחבא הסוכר וכמה שכל חריף? מופע שנוגע בטירוף התבלינים, בסיר המבעבע של החברה הישראלית ובסיפור שרקח את תבשיל חייה של הילה אלפרט. 


פסטיבל "ימים של קולנוע" הוא פרי שיתוף פעולה של המשרד לשיתוף פעולה אזורי עם המועצה המקומית בנימינה- גבעת עדה ומתנ"ס בנימינה גבעת עדה.


הכניסה לכל אירועי הפסטיבל חופשית והקהל מוזמן לחגיגה של סרטים, אוכל, יצירה וטבע. לפרטים נוספים ורשימת הפעילויות המלאה באתר מתנ"ס בינימינה-גבעת עדה 


תפריט קיץ חדש ומפתיע במסעדת אברטו תאריך nodate

שנתיים חלפו מאז מסעדת אברטו, אשר ממוקמת בחלל הכניסה של מלון ליר סנס החדש שבגדרה פתחה את שעריה. המסעדה אותה מוביל השף אסף שטרן, היא מסעדת ברסארי מודרנית והיא המסעדה היא היחידה בסביבתה שמציעה תפריט שמקורו במטבח יצירתי, מגוון ועדכני המבוסס על מיטב חומרי גלם. 


אברטו גם מהווה ציר מרכזי בסביבתה בשפלה, בשל השקפת עולמו של השף אסף שטרן להיות מחובר לקרקע ולעובדי האדמה שבסביבתה ובשל כך, מרבית ספקי חומרי הגלם של המסעדה הם יצרנים מקומיים תושבי השפלה, בין אם המחלבות או היקבים שאיתם הוא עובד, כולם מגדרה והסביבה וזאת במטרה לסייע במסגרת יכולתו ולאפשר גם להם להתפרנס בכבוד. 


 


המסעדה פועלת בכל ימות השבוע ומציעה תפריט ערב עשיר, תפריט עסקיות צהריים, ארוחות בראנצ? סוף שבוע מפנקות וכל אלה גם לצד תפריט ילדים. 


עד לפני כשנה וחצי פעלה מסעדת אברטו כיחידה עצמאית אך לפני כחצי שנה, עם פתיחתו של מלון הבוטיק ?ליר סנס?, שבו היא ממוקמת, הפכה המסעדה גם לעוגן הקולינרי של המלון המפתיע ומאפשרת גם לאורחיו לחוות חוויה עשירה עם טעמים מפתיעים ומיוחדים. לציון שנתיים לפתיחת המסעדה, משיק השף אסף שטרן תפריט חדש ומפתיע הכולל מנות כדוגמת: 


סלט פטוש, עגבניות, מלפפון, אורגולה, בצל סגול, זיתי קלמטה, קציפת יוגורט וזעתר, פלפל טינקרבל (57 שקלים) ;  קפרזה, עגבניות, מוצרלה בופאלו, קרם חציל, בצל סגול, בלסמיקו וקראמבל בזיליקום (63 שקלים) ; טרטר עשבים, טרטר דג ים, סלט עדשים שחורות, יוגורט יוזו מושחר, עשבים וצנונית (69 שקלים) ; שייטל בסו-ויד, וינגרט עגבניות, קולי פלפל, טוויל פרמזן, שאלוט, צ'ילי  (71 שקלים) ; סלט קלמארי, קרם חציל , קלמארי פלנצה , מלפפון , נענע , שקדים מולבנים , אבקת יוגורט וסומק (65 שקלים) ; אנלוטי פולנטה וריקוטה, קרם גזר, דלעת צלויה , פרמזן וחמאת מרווה (75 שקלים) ; בליני עוף, חזה עוף צלוי, פנקייק תפו"א, כרוב צלוי ברוטב ברנדי, תפוזים וציר עוף (85 שקלים) ; סליידר בורגר, 2 יחידות קציצת בקר, גבינת צ'דר, ביצת עין, איולי פפריקה מעושנת, סלט קולסלואו, פוטטו (89 שקלים); מילאנו פיש, סלמון בקראמבל פקאן, ריזוטו זעפרן, קרם תירס, זוקיני (123 שקלים) ;  דניס ממולא, דניס ממולא בגבינות ג'אבן ופרמזן, אגוזים, על קרם בטטה, גזרים אורגניים, ניוקי מטוגן (139 שקלים) ; פילה עגל, ברוטב יין אדום, קרם פורציני, אבקת בצלים, גזר סגול, בצל מקורמל (153 שקלים) ועוד... 


 



אברטו
שכביץ 5, מלון ליר, גדרה
053-6110468
הזמן מקום

קולקציית משקאות הקיץ של רשת קפה קפה תאריך nodate

כמדי שנה, גם הקיץ משיקה רשת בתי הקפה הגדולה בישראל "קפה קפה", קולקציית משקאות קיץ חדשה ומפנקת, לצינון ימי הקיץ החמים והלחים של ישראל.


האייסים החדשים בקולקציה (19-22 ש"ח):


אייס מנגו – משקה טרופי מתקתק (ניתן להוסיף אלכוהול לחיזוק)


אייס אמריקנו – האייס קפה המרענן של הקיץ


אייס קוקי –אייס בטעם עוגיות קרמל 


 


קולקציית האייסים לקיץ מצטרפת לקטגוריית "משהו מרענן" שבתפריט הקבוע של "קפה קפה", וביניהם: לימונענע גרוס, אייס קפה פקאן, אייס שוקו, שייק פירות, מילקשייק לוטוס, מילקשייק פירות יער ועוד.. 


 



קפה קפה רוממה
דרך פיק"א 69, רוממה, חיפה
04-8218388

מבחר שייקים מרעננים ב'טייגר לילי' תאריך nodate

במסעדות "טייגר לילי" פותחים את הקיץ עם מגוון שייקים תאילנדים מרעננים.


 


השייקים מהם ניתן ליהנות הם שייק בננה קשיו - שייק בננה ואגוזי קשיו, על בסיס חלב קוקוס וסירופ למון גראס (32 ?); שייק אננס קוקוס - שייק אננס ושבבי קוקוס קלוי, על בסיס חלב קוקוס וסירופ למון גראס  (32 ?); שייק מנגו נענע - שייק מנגו ונענע טרייה על בסיס חלב קוקוס וסירופ למון גראס (32 ?); ושייק פירות יער - שייק פירות יער וליצ'י על בסיס ליקר קוקוס, חלב קוקוס וסירופ למון גראס (38 ?). 


 



טייגר לילי רמת החייל
הברזל 32, רמת החייל, תל אביב
072-3281706
הזמן מקום



מסעדות חדשות, ביקורת מסעדות, מסעדות מומלצות :



בילוי ובידור הלילה :

דף הבית
תיירות ונופש, טיולים
מסעדות, מתכונים, תזונה נכונה
אופנה
קוסמטיקה, עיצוב שיער, אסתטיקה
אסטרולוגיה
טלוויזיה
מוזיקה
תרבות ואמנות
בית ומשפחה, סגנון חיים
גברים
כושר גופני
כרטיסים להופעות חיות בחו"ל



DJ pic