חדשות מסעדות

מדור חדשות ממסעדות: מבצעים במסעדות, תפריטי מסעדות, טעמים חדשים, המלצות קונדיטוריות, דילים משפחתיים במסעדות, מבצעי ארומה קפה, הנחות במסעדות, ארוחות בוקר מומלצות במסעדות, מנות חדשות, תפריט חדש, מבצעים חמים וקופונים למסעדות ועוד - ערוץ "חדשות ממסעדות" אתר מסעדות 2eat.


מבצעים במסעדות

קולקציית ט"ו בשבט של קונדיטורית שמו תאריך nodate

ט"ו בשבט הגיע והוא מבשר על בואם של חגיגות מיטב סוגי האגוזים ופירות היבשים תוצרת הארץ. שף קונדיטור מיקי שמו יצר קולקציה לחג האילנות המשלבת בין עוגות, טארטים ועוגיות עם מגוון סוגי הפיצוחים ופירות יבשים המעלים זיכרונות ילדות וניחוחות מהבית של הקונדיטור. 


 


קולקציית הקינוחים מגוונת וכוללת את עוגת השטולן הקלאסית האהובה, עוגה גרמנית המשלבת פירות יבשים מסוכרים בליקר, טארט פירות מבצק פריך עם קרם שקדים מתקתק, עוגיות נמסות בשילוב פירות יבשים ועוד.


 


בין הפריטים בקולקציית ט"ו בשבט:


פאי אגוזים וטופי  - תערובת אגוזים, טופי וקרמל (59 ש"ח)


עוגיות צנימי פירות יבשים – עוגיות עם תאנים, שזיפים, משמשים, צימוקים ושברי אגוזי מלך (35 ש"ח לחבילה של 400 גרם)


עוגת השטולן – עוגה המשלבת פירות ואגוזים מסוכרים הספוגים בליקר. השטולן נחשבת לעוגה גרמנית מסורתית שהוכנה לראשונה בשנת 1400 בדרזדן, גרמניה (42 ש"ח)


טארט פירות העונה – על תחתית בצק שקדים אפוי וקרם פטיסייר (55 ש"ח)


טארט פירות וקרם שקדים – בצק פריך, קרם שקדים ואגסים / שזיפים / תאנים (55 ש"ח ליחידה)


פאי פירות יבשים – תערובת פירות יבשים ואגוזים על תחתית בצק פריך וחמאה (59 ש"ח)


גרנולה עם פירות יבשים (29 ש"ח)


טארט תותים – על תחתית בצק שקדים אפוי וקרם פטיסייר (69 ש"ח)


 



שמו
מוריה 30, חיפה
04-8104448

הקונספט החדש של השף שגב משה, "שגב בולס" תאריך nodate

בימים אלו משיק השף המוערך שגב משה את "שגב בולס", הקונספט החדש ב"שרונה מרקט" אשר נולד לאחר סקרנות, מחשבה ולמידת תרבות הקולינריה הבריאה. 


מדובר למעשה בקערות אוכל שהגיע מהמטבחים האסייתיים אשר מספקים ארוחה קלילה, משביעה ומזינה אשר ניתן לאכול אותה בישיבה, בעמידה ואפילו תוך כדי הליכה. ברחבי אסיה המנות הללו כבר הפכו לשם דבר וכעת גם בישראל תופסות תאוצה ומתחברות לטרנד הקולינרי הבריא ושימוש במזונות לא מעובדים המכילים את כל הרכבים החיוניים לארוחת בריאות צבעונית ומגוונת.


 


אין מתכון אחד לקערות "הבולס" אך היא חייבת להכיל חמישה מרכיבי בסיס: ירקות מבושלים- צלויים או טריים, דגנים מלאים, חלבון בצורת דגים או בשר או מנגד ניתן לשלב טופו עבור הטבעונים. בנוסף מכילות קערות "הבולס"  גם גרעינים ו/או אגוזים, עלים, נבטים וכמובן רוטב אשר קושר את כל המרכיבים גם יחד לכדי מנה טעימה אחת. 


.


 


הקונספט הייחודי של ה"בולס" בהרכבה עצמית מאפשר לסועדים להרכיב את מנה עם חומרי הגלם והטעמים האהובים עליהם, בשלושה שלבים:


בול אישי- ראשית יש לבחור בסיס למנה ממגוון האופציות: סטיקי רייס / אטריות זכוכית / קינואה שחורה ולבנה / עדשים שחורות. (37 ש"ח) 


מה שבא ברוך הבא- לאחר מכן, בוחרים תוספות כמו: חסה, עגניות שרי, קולורבי, צנון, נבטים, בצל ירוק, אצות נורי, גינגר כבוש, אפונת וואסבי, תירס טרי, מלפפון, גזר ועוד. רטבים לבחירה כמו: ספייסי מיונז, שמן שומשום, צילי שום, איולי צילי, סויה ליים, ויניגרט דבש, טחינה וממרח כוסברה.


תוספות- ולסיום, בוחרים תוספות מ-8 האופציות, בניהם: טופו / אננס טרי / טוביקו / גבינת פטה מלוחה / ארטישוק (6 ש"ח).  טונה בשמן זית (10 ש"ח). חזה עוף (12 ש"ח). סלמון טרי (15 ש"ח). 


 


"בולס" מובנים בתפריט:


בול יפני – בסיס של סטיקי רייס, מנגו טרי, אבוקדו, קולורבי, צנון יפני, גזר, נבטים, מלפפון, כוסברה, בצל ירוק, אצות נורי, גינגר כבוש, קשיו, אפונת ואסבי, שומשום שחור, סויה, ספייסי מיונז ושמן שומשום. (37 ש"ח)


בול תאילנדי – בסיס של אטריות זכוכית, פפאיה ירוקה, גזר, קולורבי, צנון, אצות וואקמה, תירס טרי, נבטים, כוסברה, בצל ירוק, בוטנים, רוטב צילי שום, איולו צילי וסויה ליים. (37 ש"ח)


בול בריאות כפרי – בסיס של קינואה שחורה ולבנה, עגבניות שרי, פטריות, בצל סגול, פלפלים, מלפפון, תערובת חסות, כרוב סגול, גזר, סלק, פיצוחים, ויניגרט דבש ושמן זית. (37 ש"ח)


בול בריאות ישראלי – בסיס של עדשים שחורות, עגבניות שרי, בצל סגול, תערובת חסה, בטטה, קולורבי, צנונית, בצל ירוק, פלפלים, תירס טרי, מלפפון, חמוציות, צימוקים, טחינה, ממרח כוסברה ושמן זית. (37 ש"ח)


 



שגב קונספט
קלמן מגן 3, שרונה מרקט, תל אביב
077-4142025

מסעדת "משה שגב" בב"ש משיקה תפריט חדש תאריך nodate

 


שף שגב משה משיק תפריט חדש במסעדתו "משה שגב" בבאר שבע, אשר תציע מגוון רחב של מנות המתאימות לכל חך ותפעל גם במהלך סופי השבוע העתירים בבילויים משפחתיים. המסעדה מציעה חוויית אירוח יוצאת-דופן לסועדים בשל האקלקטיות של המנות משלל מטבחים ביניהם המטבח האסייתי, האיטלקי, האמריקאי וכמובן המטבח הישראלי האהוב.


 


בין המנות הראשונות בתפריט "משה שגב":


מרק קרם ארטישוק ירושלמי וכמהין (39 ש"ח)


פטה כבד ושזיפים פטה כבד עוף, ריבת בצל ושזיפים שחורים ביין אדום (52 ש"ח)


סביצ'ה דג טרי פרוסות דג טריות כבושות בלימון וצמחי תבלין ,סלט טבולה חריף גבינת לבנה וקציפת עגבניות (54 ש"ח) 


בין המנות העיקריות: 


כבד עוף בטריאקי כבדים צלויים בגריל, מוגשים עם תערובת פטריות, בצל סגול, ברוקולי ,שום ברוטב טריאקי עשיר (67 ש"ח)


סטייק חזה עוף זוקיני, תרד ובצלים אפויים מוגש עם קינואה שחורה , טחינה וקרם כוסברה מרענן (69 ש"ח)


פסטה פפרדלה סלמון ברוטב שמנת עשירה, פטריות פורצ'יני ,סלמון ובזיליקום (89 ש"ח)


פילה מוסר טרי מונח על חצילים ותרד ברוטב ארטישוק  ירושלמי (89 ש"ח)


ניוקי בשר בשר בבישול ארוך, פטריות שימג'י, שום וצמחי תבלין ברוטב ציר בקר ויין אדום (89 ש"ח)


בין הקינוחים:


סופלה שוקולד ורוטב שוקולד חם מוגש עם אגוזי פקאן, קרמבל קקאו וגלידה וניל (39 ש"ח)


קרם גבינה עשיר תותים טריים, מרנג וטוויל שומשום שחור (39 ש"ח)


 



שגב באר שבע
ברוך קטינקא 2, ישפרו פלאנט, באר שבע
053-8094858
הזמן מקום

יאקימונו משיקה תפריט טעימות חדש תאריך nodate

כמחווה ל"טנו טאנג'ובי", חגיגות יום הולדת של אקיהיטו קיסר יפן המכהן , ב- 23.12 הנחשבות לחג לאומי ביפן, משיקה יאקימונו גם השנה,  ממש ביום הולדתו, תפריט טעימות חדש ומסעיר המבוסס כולו על הקולינריה והמסורת היפנית. 


 


 


בתפריט הטעימות החדש  מבחר ממנות הדגל של יאקימונו המבוססות 


על הקולינריה והמסורת היפנית:


מנת סונומונו – מחמצים יפנים  ומבחר נגיעות סלט: אצות ומלפפונים, היזיקי, נבטים ופרוסות צנון כבוש. נאסו האשמי - (מנה חדשה ) קוביות חציל ברוטב מיסו מיוחד.


מבחר סשימי בשני סוגים - רול של מבחר דגים נאים קצוצים ועטופים בגזר ובמלפפון והשני, פרחי אוסוזוקורי לצד רוטב פונזו.


מאגורו פפר – נתחי טונה צרובה ומפולפלת


מבחר סושי חגיגי ומיוחד 


מנת טמפורה - שרימפס, אספרגוס ופטריות שימאג'י טמפורה. 


ג'אגימו מאנג'ו (מנה חדשה) - באן יפני העשוי ממחית תפוח אדמה ובמילוי פירה שרימפס. 


בלק קוד – מנת הדגל של יאקימונו, קוד שחור המושרה במרינדת מיסו לצד אטריות שעועית.


 


 


התפריט מוגש לזוג סועדים ומעלה. 


מחיר: 190 ? לסועד


 


התפריט יושק ב- 23.12.2017, יום ראשון, החל מהשעה 19:00 בערב חגיגי בו חברת "ימה וקדמה" תציג תפריט טעימות משקאות יפניים חדש ובו גם 2 קוקטיילים יפניים חדשים ו- 2 סוגי סאקה חדשים (ג'וזן פינק ובורן גולד) 


 



יאקימונו רוטשילד תל אביב
רוטשילד 19, תל אביב
03-5175171



מסעדות חדשות, ביקורת מסעדות, מסעדות מומלצות :



בילוי ובידור הלילה :

דף הבית
תיירות ונופש, טיולים
מסעדות, מתכונים, תזונה נכונה
אופנה
קוסמטיקה, עיצוב שיער, אסתטיקה
אסטרולוגיה
טלוויזיה
מוזיקה
תרבות ואמנות
בית ומשפחה, סגנון חיים
גברים
כושר גופני
כרטיסים להופעות חיות בחו"ל



DJ pic